Til Carrow Road i tredje runde

The FA Cup trophy on display before the FA Cup Third Round match at Croft Park, Blyth.City tar turen til Carrow Road i tredje runde av FA-cupen for å møte Norwich på bortebane.

Det er klart etter kveldens trekning av tredjerundekampene i FA-cupen. Kampen vil bli spilt en gang mellom fredag 8. januar og mandag 11. januar, avhengig av om kampen blir sendt på TV eller ikke. Med tanke på at City spiller semifinale i ligacupen onsdag 6. januar vil nok kampen mot Norwich ikke spilt fredag 8. januar, og med tanke på at det er Premier League-kamp mot Everton onsdag 13. januar, er nok også mandag 11. januar en uaktuell dato. Da står en igjen med lørdag 8. eller søndag 9. januar som aktuelle kampdatoer.

Dette blir første gang City møter Norwich i FA-cupen siden 1980/81-sesongen, de de gulkledde fikk bank. Hele 6-0 vant Manchester City den gangen i fjerde runde. City kom seg helt til finalen det året, men ble der til slutt slått av Tottenham etter at det måtte spilles returkamp da det første oppgjøret endte uavgjort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.