UEFA straffer ikke City

JS75858697UEFA har valgt å ikke straffe City fordi fansen buet under Champions League-hymnen i hjemmeoppgjøret mot Sevilla.

Det var UEFAs kampdelegat som fant det for godt å rapportere inn City etter hjemmeoppgjøret mot Sevilla 19. oktober, etter at City-fansen buet under Champions League-hymnen før kampen på grunn av det de ser på som urettferdig behandling fra UEFAs side mot klubben. Dette har City-fansen gjort over lengre tid nå uten at noen har reagert, før altså kampdelegaten under kampen mot Sevilla reagerte på buingen.

UEFA sier nå at de ikke vil foreta ta seg noe i forhold til dette, og Manchester Evening News mener også å vite at UEFA vurderer å fjerne regelen som sier at en må vise respekt for hymnen.

5 svar

  1. Hele UEFA burde vært avsatt umiddelbart etter at de anmelde klubben. Utrolig at de våger å vise seg blant folk.

  2. Det går f… ikke an! Jeg som hadde gledet meg til en langvarig saga hvor UEFA gjorde seg selv mer og mer til latter for til slutt å spille seg selv helt utover sidelinja. Hvorfor tar de til fornuften allerede nå? Skuff 😞

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.