Nasri ute i tre måneder

nasri-injuryPNGSamir Nasri avslører at han kommer til å være ute av spill de neste tre månedene.

Sesongen 2015/16 ser ikke til å bli en sesong Samir Nasri kommer til å huske med glede. 28-åringen har slitt med en hamstringskade siden midten av oktober, da han spilte sin foreløpige siste City-kamp i 5-1-seieren over Bournemouth. Nå avslører franskmannen gjennom et bilde han har lagt ut på Instagram at han kommer til å være ute av spill de neste tre månedene, og at han dermed ikke blir å se i City-drakt før tidligst slutten av februar. «I will be back better than ever see you in 3 months», skriver Nasri, som har åtte kamper for City så langt denne sesongen. Nyheten er ikke bekreftet av City ennå.

Nyheten kommer ikke beleilig for Manuel Pellegrini, som har slitt med skader på flere viktige City-spillere i troppen sin så langt denne sesongen. Nå ser det imidlertid ut til at både David Silva og Sergio Agüero er klar for spill igjen når City møter Liverpool lørdag kveld.

1 svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.