De Bruyne månedens spiller igjen

JS74940815Kevin De Bruyne har blitt kåret til Etihad Player of the Month for andre måned på rad.

Også i september vant De Bruyne kåringen der fansen stemmer fram hvem som har vært Citys beste spiller siste måned. Fem målgivende og to scoringer noterte De Bruyne seg for i oktober, og belgieren har virkelig tatt City med storm og raskt spilt seg inn i fansens hjerter etter at han kom fra Wolfsburg i august.

Nicolas Otamendi og Fernandinho var også nominert i oktober, men det var altså De Bruyne som nok en gang stakk av med prisen.

De Bruyne var forøvrig også nominert i kåringen om å bli Premier Leagues beste spiller i oktober, men denne ble vunnet av Leicesters Jamie Vardy. Også Manuel Pellegrini var nominert til å bli månedens manager i Premier League, men ble slått av Arsenals Arsene Wenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.