Zuculini lånes ut til Middlesbrough

zucunilisigns-43543-2765653_478x359City har lånt ut argentinske Bruno Zuculini til Middlesbrough.

22 år gamle Zuculini skal tilbringe den neste måneden på lån hos Middlesbrough, som har sikret seg underskriften til Citys argentinske midtbanespiller på en utlånsavtale som varer i én måned.

Zuculini har vært i City i ett år nå, etter at han i august i fjor offisielt ble presentert som ny City-spiller. Første sesong ble imidlertid tilbrakt på utlån i først Valencia og deretter Cordoba i Spania. Zuculini rykket ned med sistnevnte lag, og avisen Marca plukket ut Zuculini på sesongens verste lag.

Zuculini, som bare har forrige sesongs Comminity Shield å vise til hva gjelder spilletid for City, har ikke figurert verken i startoppstillinger eller vært å finne på benken for City i noen kamper så langt denne sesongen, og det er dermed kanskje ikke så rart at City nå velger å låne ham ut – altså i første omgang i én måned.

1 svar

  1. Ove K. Kjølstad sier:

    Det har ikke vært mulig for City å bruke ham verken i PL eller CL siden vi har full utenlandskvote. Hadde vi for eksempel vi solgt Demichelis og ikke lånt ut Denyaer så hadde vi nok sett Zucullini på banen i høst pga skadesituasjonen. Han har vært et kjempetallent i Argentina, men har slitt med å tilpasse seg i Europa. Jeg håper virkelig at han utvikler seg i det som vel kommere til å bli et av flere utlån i tiden fremover slik at han kan ta steget inn i førstelaget om et par år. Jeg ser virkelig frem til at førstelaget kan begynne å hente inn spillere fra «egne rekker» inklusive leiesoldater som vår innkjøpte tyrkiske venn i sommer og vår aller nyeste australske venn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.