Kolarov skadet og utvist

480xLandslagspausen har på ingen måter gjort City godt. Først ble Sergio Agüero skadet, så led David Silva samme skjebne, og nå er også Aleksandar Kolarov blitt skadet.

Citys venstreback haltet av banen mot Portugal i går da Serbia tapte 1-2 på hjemmebane. For å gjøre vondt verre ble også Kolariv utvist kort tid etter (!) å ha blitt byttet ut, ca. 10 minutter før slutt, på grunn av protester mot at et Portugal-mål ble godkjent.

City har fra før av allerede Gaël Clichy ute med skade, og står dermed uten en fast venstrebackspiller til helgas kamp mot Bournemouth. Det vites ikke i skrivende stund hvor lenge Kolarovs hamstringskade vil holde ham ute av spill, men et svært skadeplaget City-lag vil garantert ønske å se enten Kolarov eller Clichy snart tilbake i spill igjen. Sistnevnte vil imidlertid fortsatt ikke være klar for spill før om en del uker på grunn av sin ankelskade.

En annen dårlig nyhet for City er at det ser ut til at Vincent Kompany, som har stått over flere kamper for City på grunn av skade, ser ut til å skulle spille Belgias EM-kvalifiseringskamp tirsdag mot Israel. City-manager Manuel Pellegrini mislikte sterkt at Kompany i det hele tatt var tatt ut i troppen, men nå sier altså Belgia-trener Marc Wilmots at han gjerne lar Kompany spille tirsdag. Belgia er allerede kvalifisert og trenger dermed ikke å vinne mot Israel, men det ser altså ikke ut til å stoppe Wilmots fra å bruke Citys skadeutsatte stopper.

1 svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.