Også Silva skadet

Silva-injuryCitys skadeproblemer blir bare verre og verre. Først ble Sergio Agüero skadet på landslagsoppdrag for Argentina og kan være ute en måneds tid, og nå er også David Silva blitt skadet. Spanjolen kan være ute så lenge som tre uker.

Det var i gårsdagens landskamp mellom Spania og Luxemburg at David Silva ble taklet bakfra av Luxemburgs Lars Gerson etter få minutter spilt, og ble sendt rett i bakken med store smerter. Silva hinket av banen og måtte byttes ut, og nå rapporteres det at Citys elegante midtbanespiller med de geniale stikkerne og overblikk for spillet kan være ute resten av oktober måned. Det skal være Silvas høyre ankel det har gått ut over, og nå står altså blant annet lokalderbyet mot Manchester United i slutten av måneden i fare for Silvas del.

Det samme gjelder for Sergio Agüero, som det nå rapporteres blir ute en måneds tid. I tillegg til å gå glipp av Manchester-derbyet, må City også klare seg uten argentineren, som endelig hadde funnet scoringsformen, i en rekke andre viktige kamper. Agüero gjennomgikk tester på en klinikk i Argentina i går, og kunne etterpå fortelle pressen at han tror han blir ute en måned. Det argentinske fotballforbundet kunne melde at en skanning av hamstringen viste en grad to muskelstrekk, en type skade Agüero er godt kjent med fra før.

Citys kampprogram framover er som følger:
17. okt: Bournemouth (h)
21. okt: Sevilla (h) – Champions League
25. okt: Man Utd (b)
28. okt: Crystal Palace (h) – ligacup
31. okt: Norwich (h)
3. nov: Sevilla (b) – Champions League
8. nov: Aston Villa (b)

4 svar

  1. Det er så typisk,når det går på skinner😈

  2. Rolf Erdal sier:

    Meget irriterende at en nylig restituert Silva må spille mot stornasjonen Luxemburg… Skulle tro Spania hadde gode nok andre midtbanespillere å sette inne. De kunne vel stilt med U18-laget og allikevel vunnet… Og ikke nok med Aguero, Kompany og Silva, Kolarov ut med ispose på låret i går også. Er det mulig…? En kan lure på hva de driver med ang.skadeforebyggende i klubben…?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.