Ny hamstringskade på Agüero

JS74082465Sergio Agüero har nok en gang pådratt seg en hamstringskade og kan være ute i flere uker.

Det var i nattens landskamp mellom Argentina og Ecuador at Citys storscorer, som nå endelig har begynt å finne scoringsformen, måtte byttes ut etter bare 20 minutter spilt. Argentineren måtte bæres ut på båre på grunn av det som skal være en ny hamstringskade, noe Agüero har opplevd utallige ganger for City i løpet av de siste sesongene.

Lagkamerat i både City og for Argentina, Nicolas Otamendi, kunne fortelle at Agüero skal ha vært så opprørt over nok en gang å bli skadet at han i garderoben ikke klarte å holde tårene tilbake. Nå gjenstår det å finne ut hvor lenge Agüero blir ute denne gangen, men basert på tidligere erfaringer kan dette fort vise seg å bli noen uker.

8 svar

 1. Er han laget av porselen eller? Stadig skader!

 2. Neeeeeeiii. Det va da som pokker. Why always him?

 3. Faan ! Bony inn. Værre enn verst. Gratulere med gull United

 4. Per Arne Rennestraum sier:

  Fryktelig nyhet. Selv om han «neppe» leser dette får vi sende ut et rungende «god bedring».
  OK, så ble det altså nye bekymringer selv på en frihelg.

 5. Yngve Deila sier:

  Bare ventet på det.Håper han snart er klar igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.