Demichelis var første målscorer

GettyImages-490710246UEFA skal nå ha gått gjennom lydsambandet mellom dommerne underveis i kampen mellom Borussia Mönchengladbach og City og kommet fram til at det var Martin Demichelis som scoret Citys første mål.

UEFA har tilkjent Martin Demichelis Citys første mål i kampen mellom Borussia Mönchengladbach og City onsdag kveld i Champions League. Opprinnelig så det ut som om den franske dommer, Clement Turpin, ikke dømte mål da Demichelis’ avslutning med kneet etter en corner ble reddet godt over streken, og at det først var da Nicolas Otamendi skjøt via hodet på en forsvarsspiller og i mål like etterpå at dommerne godkjente scoringen. Nå har UEFA imidlertid godt gjennom lydsambandet mellom dommerne underveis i kampen og funnet ut at måldommeren faktisk ga muntlig beskjed til hoveddommer om at ballen var over streken allerede da Martin Demichelis avsluttet. Hoveddommer rakk deretter rett og slett ikke å dømme mål før Otamendi hadde satt ballen i mål enda en gang, ifølge UEFA, som dermed har tilkjent Demichelis scoringen.

5 svar

  1. Garantert iscenesatt av FIFA for at det skal se ut som om måldommerne faktisk ikke er ubrukelige…

  2. Det tror jeg du har helt rett i Erlend. Ingen ting som tydet på at måldommer dømte mål før Otamendi satte inn returen, noe som er tilnærmet en skandale i seg selv.

  3. FIFA hadde neppe dømt scoring i etterkant om ikke Otamendi hadde scoret.

  4. Dommerne kan ikke få med seg alt heller. Det nye nå er visstnok at hele keeperen må være inne.

  5. Ove K. Kjølstad sier:

    Otamendi hadde nok aldri fått tilkjent scoringen. Da hadde det blitt definert som selvmål, noe som egentlig er tull. Det bedømmes alt for mange selvmål i toppfotballen for tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.