City møter Palace

File photo dated 01-03-2015 of A general view of the Capital One Cup.City får hjemmebane mot Crystal Palace i fjerde runde av ligacupen.

I likhet med City vant også Crystal Palace 4-1 i sin tredjerundekamp i ligacupen. Mens City slo Sunderland, var det Charlton som fikk unngjelde onsdag kveld da Crystal Palace spilte sitt tredjerundeoppgjør. Nå skal altså City møte Palace igjen, ikke altfor lang tid etter at Kelechi Iheanacho ble matchvinner like før slutt mot London-laget. I ligacupens fjerde runde blir imidlertid oppgjøret spilt i Manchester, i og med at City har fått hjemmebane.

Kampen spilles sannsynligvis onsdag 28. oktober, i og med at City har søndagskamp i Premier League helga før (mot Manchester United). Dette er imidlertid ikke bekreftet ennå, og det er heller ikke klart om kampen vises på tv ennå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.