Pellegrini sint etter tap

JS49392477Manuel Pellegrini var ingen blid mann etter at City gikk på sitt andre hjemmetap på samme uke lørdag kveld mot West Ham.

Pellegrini beskrev sine City-spillere som gale etter 1-2-tapet, der City dominerte stort og sløste utilgivelig med sjansene. Og selv om Kevin De Bruyne hadde en meget god debut fra start for City, var ikke det noe Pellegrini var i humør til å verdsette.

«Det var akkurat det samme som mot Juventus, vi spilte på en sprø måte. Vi må holde sammen som en enhet, med tanke på at vi har nettopp startet Premier League-sesongen og må hente oss inn igjen.»

«Vi slapp inn to enkle mål, og når du ligger under med to mål spiller du i et raskere tempo enn det som er nødvendig. Når du er nødt til å spille med ni spillere bak ballen trenger du å være nøyaktig i den siste pasningen.»

«Når du ligger under med to mål, er det ikke bare motstanderen du spiller mot, men også tida og resultatet. Du spiller mot alle, så da er det ekstra viktig å være konsentrert.»

«En ting jeg aldri gjør er å komme med unnskyldninger på grunn av spillere som ikke kunne spille. Vi hadde spillere som kunne spile, og de spillerne kjenner til måten vi spiller på. De er gode spillere, jeg har en sterk stall, og selv om David og Kompany ikke kunne spille er ikke det noen unnskyldning for at vi tapte for West Ham på hjemmebane.»

På spørsmål om hva Pellegrini tenker og Kevin De Bruynes første kamp fra start for City, svarer Citys chilenske manager: «Det betyr ikke noe at han scoret. Det som er viktig er å vinne, og vi vant ikke. Vi hadde 27 sjanser i løpet av kampen, og vi scoret bare ett mål. Kanskje kan jeg som manager være stolt av måten vi spilte på i andre omgang. Vi presset West Ham inn i egen sekstenmeter, og ga dem bare muligheten på én overgang i løpet av omgangen. Hvis vi hadde gjort noe annerledes kunne vi kanskje ha scoret.»

1 svar

  1. Per Arve Stenødegård sier:

    Nå trodde eg det var manageren som bestemte hvordan laget skal spille og det som skiller det beste managerne fra de nestbeste er at spillerne følger sin managers gameplan til perfeksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.