Pellegrini ble månedens manager

CaptureJPGManuel Pellegrini er kåret til månedens manager for august.

Etter fire strake seirer og null innsluppede mål, kom det ikke som noen overraskelse at Manuel Pellegrini stakk av med prisen for månedens manager i Premier League i august. Det er fjerde gang at Pellegrini vinner denne prisen etter at han ble City-manager.

Til Citys offisielle nettside kunne Pellegrini fortelle at han er mest fornøyd med hvordan laget har prestert på banen. «Prisen betyr at laget har gjort ting på den måten jeg ønsker. Jeg syns vi avsluttet forrige sesong veldig bra, så det var viktig å starte den nye sesongen på den måten vi har gjort.»

«Høydepunktet er måten vi har spilt på. Det er viktig å fortsette med å spille på den måten vi gjør nå – laget vant de fire kampene på en måte jeg liker. Nøkkelen var å forbinde denne sesongen med den forrige. Det var selvsagt ikke bra for laget ikke å vinne noe forrige sesong, så jeg forsikret meg om at spillerne forsto dette og fikk en reaksjon.»

«Når du ikke vinner titler har du en viktig utfordring. Det skjer med mange lag. Når du vinner tenker du at du må fortsette å gjøre ting på samme måte, men mentalt sett er det ikke det samme. Nå er vi mer mentalt sterke.»

«Vi er veldig tilfreds med starten på sesongen, men vi tenker ikke nå på hva vi skal gjøre på slutten. Det vi er fokusert på nå er neste kamp, som er mot Crystal Palace. Hvis vi fortsetter å spille på samme måte vinner vi kanskje. Hvis vi tenker at siden vi vant de fire forrige kampene kommer vi til å vinne denne også, gjør vi en stor tabbe.»

Pellegrini har imidlertid fått dårlige nyheter i forkant av kampen mot Palace i morgen. David Silva vil ikke være med til London etter å ha pådratt seg en ankelskade. En god nyhet er imidlertid at Bacary Sagna er klar for spill, og dermed sannsynligvis fortsetter på høyreback.

1 svar

  1. Vel fortjent! Silva skulle og burde vært Player of the Month.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *