Iheanacho droppet fra Champions League

imgresDet ble ikke plass til Kelechi Iheanacho i Champions League-troppen, som City i dag sendte inn til UEFA.

City sendte i dag inn troppen som klubben kan bruke i gruppespillet i Champions League denne høsten. Der ble det ikke plass til Kelechi Iheanacho, som forrige helg fikk sin debut i Premier League da han kom inn som innbytter på tampen av kampen mot Watford. Det er kun plass til 17 utenlandske spillere i Champions League-troppen, og Iheanacho ble altså vraket til fordel for for eksempel nysigneringene Nicolas Otamendi og Kevin De Bruyne. Normalt trenger ikke spillere som er under 21 år å registreres på denne listen, men dette gjelder bare for spillere som har vært i klubben i mer enn to år. Iheanacho fikk først engelsk arbeidstillatelse i februar i år, da han hadde fylt 18 år, og oppfyller dermed ikke dette kravet.

I tillegg til 17 utenlandske spillere har City med fire såkalte «homegrown» spillere som er blitt utviklet i England: Joe Hart, Gaël Clichy, Fabian Delph og Raheem Sterling.

Hele troppen: Hart, Caballero, Sagna, Zabaleta, Clichy, Kolarov, Kompany, Mangala, Demichelis, Otamendi, Fernandinho, Fernando, De Bruyne, Toure, Delph, Nasri, Silva, Navas, Sterling, Aguero, Bony

3 svar

  1. Jeg mener at Iheanacho er en bedre spiller en Bony. Men unge spillere sliter med å få spilletid under Pellegrini.

  2. Per Arve Stenødegård sier:

    Er dette virkelig fremtidsrettet dette Pelle holder på med??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.