Denayer lånes ut til Galatasaray

Denayer_3177046Jason Denayer er av mange blitt spådd en lysende fremtid, men må nå belage seg på en ny sesong på utlån fra City. Den kommende sesongen skal den belgiske midtstopperen spille for Galatasaray i Tyrkia.

Dette er ikke første gangen 20 år gamle Denayer lånes ut fra City. Også hele forrige sesong var den unge midtstopperen lånt ut, da til skotske Celtic, der han ble kåret til årets unge spiller i Skottland. Det sørget for en retur til City denne sommeren, der det ble spådd at Denayer ville fungere som backup for Citys tre andre midtstoppere – landsmann Vincent Kompany, Eliaquim Mangala og Martin Demichelis. Nå som også Nicolas Otamendi er hentet inn, virker imidlertid veien til førstelagsspill lang for unge Denayer, og agenten hans gjorde det også klart da Otamendi ble hentet inn at det kunne bety at Denayer forlot City. Nå har så også skjedd, om enn bare midlertidig – igjen. Denayer, som tidligere i sommer signerte ny femårskontrakt med City, lånes nemlig ut til tyrkiske Galatasaray for hele sesongen 2014/15, og skal dermed i tillegg til i den tyrkiske serien og cupen, også spille Champions League-fotball.

Det rapporteres at Galatasaray betaler City £100 000 for å få låne Denayer i én sesong.

Denayer blir dermed den tredje unge City-spilleren som forsvinner ut portene i løpet av få dager, men kan altså fortsatt komme tilbake til City og slå gjennom i lyseblå drakt, i og med at denne overgangen ikke er permanent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.