City henter inn spansk stortalent

IMG_0151 (2) (1).jpgCity har kjøpt spanske Aleix García Serrano fra Villareal. Stortalentet på 18 år koster City £2,1 millioner.

City kunne for få dager siden offentliggjøre kjøpet av unge og lovende Aleix García Serrano, som sannsynligvis blir å finne på City EDS den kommende sesongen. 18-åringen er høyreving og kommer fra Villareals ungdomsakademi, der han har spilt siden han var svært ung. Etter å ha spilt for Villareals aldersbestemte lag gjorde han i april 2014 sin seniordebut, da han i en alder av 16 år kom inn som innbytter for Villareal B. Forrige sesong ble han flyttet permanent opp til Villareal C, i tillegg til at det i løpet av sesongen også ble flere kamper for B-laget. Helt på slutten av sesongen fikk han også debutere for Villareals A-lag i Primera Division, da han 23. mai kom inn som innbytter i en kamp mot Athletic Bilbao.

Nå er det altså City som har sikret seg spilleren som regnes som et stort talent. Noen overgangssum er ikke offentliggjort, men det skrives av diverse medier at City har betalt Villareal £2,1 millioner.

2 svar

  1. Enda en unggutt som pellegrini kommer til å nekte spilletid altså

  2. Per Arve Stenødegård sier:

    Og sånn går nå dagan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.