Ny tøff Champions League-gruppe på City

CLDrawCity har ikke for vane å trekke enkel motstand i Champions League-gruppespillet, og så skulle ikke skje i år heller. Når UEFAs gjeveste klubbturnering sparkes i gang i midten av september består gruppe D i tillegg til City av Juventus, Sevilla og Borussia Mönchengladbach.

City var som i forrige sesong andreseedet, og trakk vanskelig motstand i alle de tre andre pottene. Fra pott 1 ble fjorårets suverene seriemester i Italia, Juventus, trukket ut. Det betyr blant annet at Paul Pogba, som tidligere i sommer var sterkt linket til City, kommer til Manchester i løpet av høsten.

Også fra pott 3 ble det vanskelig motstand på City. Sevilla havnet på femteplass i spansk Primera Division i fjor, og var egentlig ikke kvalifisert til turneringen, men kom likevel med på grunn av at laget vant Europa League.

Fra pott 4 ble det tysk motstand, nemlig Borussia Mönchengladbach, som havnet på tredjeplass i Bundesliga forrige sesong.

Det er med andre bare motstandere fra de aller beste europeiske ligaene City skal møte i årets Champions League-gruppespill, og sånn sett føyer årets trekning seg inn i en rekke Champions League-trekninger der City har havnet i gruppe med antatt tøff motstand. Kampdager og hvem som får hjemme/borte først, bekreftes innen kort tid av UEFA.

Som kjent gjelder også trekningen for Champions League i UEFA Youth League, der U19-lagene møter de samme motstanderne som A-lagene gjør i gruppespillet.

5 svar

  1. Fantastisk trekning. Ingen kjedlege kamper 👍

  2. Per Arild Aasheim sier:

    Enig. Dette bør vi klare fint. Gleder meg til vi kommer i gang. 👍

  3. Juventus klare ikke å gjenta fjorårets gode seong ……håpe æ 🙂 Tror det blir artig det her

  4. Dette blir gøy! Skjønner ikke hvorfor vi skal gå rundt å håpe på obskure lag fra små nasjoner når vi kan møte de beste lagene i verden. Er ikke det hele poenget med CL? Jeg tror gruppen passer oss godt. Ingen lange reiser og kun gode lag. Har følelse av at vi fyker gjennom gruppen som suveren vinner.

  5. Per Arve Stenødegård sier:

    Som eg skulle ha skrevet det selv Bjørn Helge Vik .-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.