Sunderland borte i ligacupens tredje runde

File photo dated 01-03-2015 of A general view of the Capital One Cup.City tar turen til Stadium of Light når ligacupens tredje runde spilles i september.

Det blir reprise på ligacupfinalen fra 2014 når City i september tar turen til Sunderland for å møte laget City slo i finalen på Wembley for halvannet år siden. Denne gangen er det imidlertid Sunderland som har hjemmebane, og det er ikke snakk om noen finale, men tredje runde av ligacupen. Det ble resultatet av kveldens trekning, som også ga et klassisk lokalderby i form av kampen Tottenham-Arsenal.

Kampen mot Sunderland spilles enten tirsdag 22. september eller onsdag 23. september.

Oppdatert: Det er bekreftet at kampen spilles tirsdag 22. september, avspark 20.45 norsk tid.

1 svar

  1. Tor Sønsteby sier:

    Da er oppsettet på kampene lagt ut under billett bestilling , bortekamper bare for de med sesongkort, evmt må du ha kjøpt ofte billetter av oss hjemme og borte siste 5 år. HJEMME KAMPER er bare å søke i vei, vi har 90 billetter her til hver kamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.