Zabaleta ute i en måned

JS63135896Bacary Sagna har startet sesongen på en utmerket måte for City på sin høyrebackposisjon, og godt er det. Nå ser det nemlig ut til at Pablo Zabaleta kan bli ute av spill den neste måneden.

Pablo Zabaleta og hans Argentina spilte seg til finale i Copa America i sommer, og fikk som et resultat av dette senere sommerferie enn størstedelen av Citys tropp og dermed også kortere tid til å gjøre seg klar til den nye sesongen. Dermed var det Bacary Sagna som startet sesongen på høyrebackposisjon for City i sesongåpningen mot West Bromwich, noe han gjorde på en utmerket måte. Sagna fulgte også opp med en meget god kamp mot Chelsea forrige helg, og nå ser det ut til at det blir Sagna som må spille høyreback for City i en god rekke kamper framover. Pablo Zabaleta har nemlig pådratt seg en skade i kneet på trening, og manager Manuel Pellegrini kan bekrefte at argentineren vil være ute den neste måneden. Det betyr at Zabaleta i det minste vil miste kampene mot Everton, Watford, Crystal Palace og West Ham, i tillegg til første Champions League-kamp.

Pellegrini kunne i tillegg legge til at Fabian Delph returnerte til trening igjen på onsdag, etter å ha blitt skadet i sin første treningskamp for City i sommer etter bare få minutters spill. Den nye midtbanespilleren som ble hentet inn fra Aston Villa har ennå ikke spilt en obligatorisk kamp for City, men er altså aktuell for troppen mot Everton på søndag. En mann som ikke blir med der er Nicolas Otamendi, som for to dager siden ble kjøpt inn fra Valencia. Det bekreftet Pellegrini da han ga pressen en oppdatering på Citys skadede spillere.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.