Pellegrini vil forsterke stallen

JS69820777Manuel Pellegrini var fornøyd med å slå West Bromwich 3-0 på bortebane i premieren mandag kveld, men hevder likevel at City trenger å forsterke stallen for å kunne være med og kjempe om alle fire troféer.

City tok en komfortabel seier over West Bromwich på The Hawthorns mandag kveld, men manager Manuel Pellegrini sier seg likevel ikke helt fornøyd med den stallen han har nå. «Med tanke på at vi skal konkurrere i fire ulike turneringer er vi nødt til å ha en sterkere stall. Vi vil prøve å få inn spillere som vil forsterke stallen vår.»

En spiller som snart kan være klar for City er belgiske Kevin De Bruyne, som City ifølge diverse medier skal ha lagt inn bud på. Skysports melder for eksempel at City har bydd £47 millioner for 23-åringen, og Wolfsburg skal tidligere ha uttalt at De Bruyne sannsynligvis kommer til å forlate klubben.

Etter gårsdagens seier ville likevel ikke Manuel Pellegrini uttale seg om spilleren med fortid i Chelsea. «Dette er bare rykter. Jeg vil ikke uttale meg om alle navnene som det ryktes om at vi skal kjøpe. Vi får se hva som skjer fram til slutten av august.»

Om kampene som kommer framover insisterer også Citys chilenske manager på at det er viktig å ikke tenke for langt framover. «Dette er viktig å prøve å ikke avgi poeng hjemme. Det er viktig å få en luke til Chelsea i begynnelsen av sesongen, med tanke på at de er ett av fem lag som har større sjanse til å vinne ligaen. Men vi tenker ikke på dette nå. Vi tenker én kamp om gangen, og den neste er mot Chelsea. Hvert poeng teller, men det er avgjørende å vinne poeng hjemme. Samtdig er det viktig å slå fjorårets mestere – det vil gi oss selvtillit. Men jeg gjentar – vi må tenke én kamp om gangen og ikke hva som vil skje på slutten av sesongen».

1 svar

  1. Jan Erik Hæhre sier:

    Ser at Wolfsburg-manageren sier at tre klubber, i tillegg til City, er ute etter de Bruyne. Er det et forsøk på å snakke opp prisen ytterligere? Hadde håpet at denne overgangen hadde vært i boks nå, men han blir neppe klar til helgens kamp slik jeg ser det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.