Sesongens draktnumre annonsert

Sergio vinny celebrates with samirAgüero skifter til nummer 10.

Den største nyheten da den nye sesongens draktnumre ble annonsert, var at Sergio Agüero hadde skiftet fra drakt nummer 16 til det ikoniske nummer 10. Han overtar dermed draktnummeret til Edin Dzeko, som på det nærmeste er klar for Roma.

Til Citys offisielle nettside kunne Kun Agüero fortelle hvorfor han nå skifter nummer. «Draktnummer 10 betyr mye for meg. Da jeg kom til City hadde Edin den. Han brukte den på en god måte, og jeg respekterte det. Det er grunnen til at jeg da valgte nummer 16. Jeg må innrømme at jeg er blitt vant til den i løpet av de siste sesongene og hatt mange spesielle øyeblikk med det nummeret på ryggen, men drakt nummer 10 er veldig spesiell for meg. Jeg har alltid følt en forbindelse til det, og nå mer enn noen gang.»

Noen kjente City-spillere som har brukt drakt nummer 10 i løpet av årene er Edin Dzeko, Shaun Goater, Asa Hartford, Garry Flitcroft, Neil Young, Robinho og Georgi Kinkladze.

Nyinnkjøpte Raheem Sterling får drakt nummer 7, og overtar dermed nummeret til James Milner. Den fullstendige listen er som følger:

1 – Joe Hart
3 – Bacary Sagna
4 – Vincent Kompany
5 – Pablo Zabaleta
6 – Fernando
7 – Raheem Sterling
8 – Samir Nasri
10 – Sergio Aguero
11 – Aleksandar Kolarov
13 – Willy Caballero
14 – Wilfried Bony
15 – Jesus Navas
18 – Fabian Delph
20 – Eliaquim Mangala
21 – David Silva
22 – Gael Clichy
25 – Fernandinho
26 – Martin Demichelis
27 – Patrick Roberts
28 – Jason Denayer
29 – Richard Wright
36 – Bruno Zuculini
42 – Yaya Toure
64 – Marcos Lopes
72 – Kelechi Iheanacho

2 svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.