City forlenger kontrakten med Pellegrini

Plzen-v-Manchester-City-Manuel-Pellegrini_3005119Manuel Pellegrini har skrevet under på en ny toårskontrakt med Manchester City.

Det har i løpet av de siste månedene versert utallige rykter om at Pep Guardiola står klar til å overta som manager for Manchester City, og at det skulle skje neste sommer når Manuel Pellegrinis kontrakt med City ville ta slutt. Nå har imidlertid klubben offentliggjort at Citys chilenske manager har skrevet under på en ny kontrakt med klubben og dermed satt en stopper for videre spekulasjoner.

Den nye kontrakten Pellegrini har skrevet under på varer fram til sommeren 2017, og dersom Pellegrini skulle bli sittende fram til det vil han ha vært City-manager i fire år. Samtidig som Pellegrini har forlenget kontrakten sin, har også hans assistenter, Ruben Cousillas, Xabier Mancisidor og Jose Cabello, gjort det samme.

Pellegrini uttalte til Citys offisielle nettside etter å ha skrevet under på kontrakten: «Jeg er stolt over å være manager for Manchester City FC og derfor veldig fornøyd med å ha blitt enig om en ny kontrakt. Jeg har kvalitetsspillere her og et flott lag å jobbe med, både på og utenfor banen på alle nivå i klubben. Jeg er nå fokusert på den kommende sesongen og sikker på at laget mitt vil respondere på den fantastiske støtten alle her har vist oss, inkludert våre utrolige supportere.»

Ferran Soriano, CEO i City, er like fornøyd som Pellegrini med å ha blitt enige om en forlengelse av kontrakten. «Vi er strålende fornøyd med å ha blitt enig med Manuel Pellegrini, som allerede har bidratt så mye i utviklingen av Manchester City i de to årene han har vært her. Vi ser fram til å utvikle oss videre i årene framover. Denne avtalen gjør det mulig for Manuel å fokusere på utfordringen som ligger i det å konkurrere både i hjemlige turneringer og ute i Europa.»

3 svar

  1. Stig Yngve Helgesen sier:

    Hm! Spørs om dette ikke er en tabbe?

  2. Per Arve Stenødegård sier:

    «alle» vil jo att Pelles måte å tenke og å ville spille fotball på skal lykkes , men eg personlig må bare innrømme at eg tror den er langt forbi sengetid.

  3. Jan Henning Andersen sier:

    Jeg er av den mening at dette var et klokt valg. Det stiller spekulasjonene i ro hva gjelder at «Pep» skal overta etter denne sesongen. Det kan jo skje uansett, men at en da velger å kjøpe Pelle ut av kontrakten. Dette gir også ro innad i spillergruppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *