Barker skrev under for fem nye år

JS62248838Brandon Barker er blitt spådd en lysende framtid av mange, og undertegnet i går en ny femårskontrakt med Manchester City.

18 år gamle Brandon Barker har imponert mange som følger engelsk ungdomsfotball, og også dem som fulgte City under turnéen i Australia og Vietnam i sommer. Der fikk nemlig vingen være med sammen med andre spesielt utvalgte ungdomsspillere, i tillegg til at han nå nettopp har returnert fra Irland der City EDS har vært den siste tida som en del av sesongoppkjøringen.

I går kom altså nyheten om at Barker har undertegnet en ny femårskontrakt med City, og dermed binder seg til klubben fram til 2020. «Samtalene har fortsatt gjennom sommeren og dette var det perfekte tidspunkt for meg å undertegne den nye kontrakten,» kunne Barker fortelle Citys offisielle nettside etter å ha underskrevet.

Om kampene i Australia kunne Barker fortelle: «Det var godt å kjempe for å få minutter på banen, selv om det ikke er så enkelt med et lag fullt av verdensklassespillere. Denne sesongen ønsker jeg å virkelig markere meg og vise alle hva jeg er i stand til. Manageren har fortalt alle de unge spillerne at om vi imponerer ham, vil vi få sjansen. Jeg trenger å imponere på trening, akkurat som de andre spillerne som kommer gjennom nå. Jeg må gripe sjansen når den byr seg, og det er akkurat det jeg har som mål å gjøre.»

Det er ikke usannsynlig at et utlån til en annen klubb etter hvert kan bli aktuelt som en del av utviklingsprosessen til Barker. «Hvis jeg kommer til å bli lånt, vil jeg gjøre mitt beste for å hjelpe den klubben, samtidig som jeg utvikler meg selv. Hvis det skulle skje vil jeg vokse som spiller, noe jeg kan bruke til min egen fordel med tanke på framtida i City, og sluttmålet vil alltid være å utvikle meg her.»

«I oktober har jeg vært her i ti år, og alt jeg har ønsket er å gjøre det bra for City. Denne nye kontrakten gir meg tid til å realisere drømmene mine. Jeg tar alt steg for steg og jeg vil gjøre det Patrick Vieira syns er best. Hvis han mener det er med EDS eller et annet sted vil jeg uansett være enig, for jeg har et veldig godt forhold til han.»

«Det er mange unge, talentfulle spillere som slår igjennom i klubben nå, og jeg tror vi alle imponerte manageren på en eller annen måte i sommer.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.