Ntcham lånes ut

NtchamFlere City-spillere har blitt lånt ut de siste dagene og den siste i rekka er franske Oliver Ntcham som skal spille de to neste årene for Genoa i Serie A. Samtidig skriver han under en ny femårskontrakt for City.

Det er tydelig at City har mer tro på å låne ut spillere og la dem få prøve seg på øverste nivå i andre ligaer, enn å la dem spille EDS-fotball i City. For unge og meget lovende Oliver Ntcham er det i alle fall tilfellet.

Den 19 år gamle franske ungdomslandslagsspilleren ble hentet til City i 2012, og har siden den gang vært en viktig del av Patrick Vieiras EDS-mannskap. Han spilte alle kampene i UEFA Youth League i fjor for City, samtidig som han spilte samtlige minutter i International Premier League, som City endte opp med å vinne.

Samtidig som nå altså har skrevet under en ny femårskontrakt med City, som dermed binder ham til klubben til sommeren 2020, er det klart at han skal få prøve seg på øverste nivå i Italia de neste to årene. I sesongen 2015/16 og 2016/17 skal franskmannen spille for Genoa, som havnet på sjetteplass i Serie A i fjor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.