Flere City-kamper flyttet

Illustration_Football_Logo_Premier_LeagueTV-kampene for oktober og november er plukket ut og tre nye City-kamper har fått nytt starttidspunkt.

Lokalderbyet mot Manchester United er flyttet fra lørdag 24. oktober til søndag 25. oktober med kampstart 15.05 norsk tid. Denne endringen gjør at dersom City skulle avansere til 4. runde i ligacupen vil den kampen sannsynligvis bli spilt onsdag 28. oktober, ikke tirsdag 27.

Også i november har to City-kamper i Premier League fått nytt starttidspunkt. Kampen mot Aston Villa på Villa Park er flyttet til søndag 8. november kl. 14.30, mens hjemmemøtet med Liverpool blir kveldsoppgjør lørdag 21. november med starttidspunkt 18.30 norsk tid.

Se fullstendig terminliste her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.