Storseier i Hanoi

Kolarov goal celeEt City som ikke trengte å anstrenge seg unødvendig fikk en enkel jobb med å slå Vietnams landslag i Hanoi. 8-1 viste resultattavla til slutt.

City-spillerne har vært i Vietnam de siste dagene, etter å ha avsluttet sin turné i Australia. I dag sto treningskamp mot Vietnams landslag på programmet, en kamp som har fått stor oppmerksomhet i det sør-østasiatiske landet.

Etter en svært lang innledende seanse på 20 minutter som blant annet inkluderte en rekke taler og blomsterutdeling mens spillerne sto linet opp på gressmatta og ventet, var det klart for kamp, der City nok en gang startet med en blanding av førstelagsspillere og EDS-spillere. Det skulle raskt vise seg at Vietnams landslag, som er rangert som nummer 143 i verden, ikke var noen målestokk for de lyseblå fra Manchester i England, og allerede etter en halvtime spilt sto det 4-0 til City. Da hadde først Aleksandar Kolarov ordnet 1-0 på et frispark, Raheem Sterling økt til 2-0 da han på nydelig vis curlet en ball i det lengste hjørnet fra hjørnet av 16-meteren, David Silva økt til 3-0 da han først headet via keeperen og i tverrliggeren og deretter scoret selv på returen, og til slutt Raheem Sterling scoret sitt andre for dagen da han ble spilt gjennom av Kelechi Iheanacho. Dermed har Sterling tre scoringer for City så langt (i treningskamper).

City skulle også score fire mål i den andre omgangen, først da Aleksandar Kolarov satte et straffespark sikkert til side for keeper fem minutter ut i den andre omgangen. David Silva la på til 6-0 med sin siste berøring på ballen, da han på frekt vis chippet over keeper. Innbytter Marcos Lopes ordnet 7-0, da han tråklet seg gjennom og avsluttet relativt svakt på keeper. Vietnams reservekeeper, som nettopp var kommet inn, hadde imidlertid ikke noen god førsteinvolvering, og lot ballen enkelt skli under seg og inn mål. Til slutt ville Jose Angel Pozo være med på leken da han ordnet 8-0 med en chip over keeper fra skrått hold. Vietnam fikk seg et trøstemål på slutten, som rett og rimelig er foran det store hjemmepublikumet, og dermed endte kampen 8-1 til City.

City har en siste treningskamp før alvoret begynner mandag om to uker. Kommende lørdag står Stuttgart på motsatt banehalvdel når City-spillerne tar turen til Tyskland.

Citys lag i dag: Hart (Caballero 46), Sagna (Horsfield 77), Kolarov, Mangala, Denayer (Humphreys 77), Silva (Zuculini 66), Navas (Dzeko 66), Sterling (Roberts 66), Evans (Pozo 66), Garcia (Lopes 66), Iheanacho

2 svar

  1. Raheem, Raheem, Raheem, Raheeeem! Sterling, our new goal machine!

  2. Yngve Deila sier:

    Håper vi kan få noen slike storseiere i årets serie, slik vi hadde det da Mancini var sjefen.Savner han jeg da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.