Tap mot Real Madrid

FLYING YAYACity tapte mot Real Madrid i sommerens siste treningskamp i Australia. Nå går turen videre til Vietnam.

City stilte nok en gang med et sterkt redusert mannskap da Real Madrid var motstandere i Melbourne i Australia i dag i den siste av to kamper i International Champions Cup. Spesielt sentralt i forsvaret var City svekket. Eliaquim Mangala ble syk på morgenen før kampen og Vincent Kompany hadde reist hjem for å være tilstede da kona skulle føde. Det betydde at 16 år gamle Cameron Humphreys og 20 år gamle Jason Denayer var de to som fikk i oppgave å stoppe spillere som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale, og med tanke på deres unge alder gikk det ikke så verst. De viste seg likevel å bli noen nummer for små mot Real Madrid, som stilte med toppet lag foran nesten 100 000 tilskuere på Melbourne Cricket Ground og til slutt vant 4-1.

Til pause var stillingen 1-3, men mer alarmerende enn akkurat det var det at debutant Fabian Delph måtte byttes ut etter bare 20 minutter spilt med det som så ut som en strekkskade. For City scoret Yaya Touré på straffespark like før pausesignalet lød (på en svært heldig idømt straffe), mens Benzema, Ronaldo og Pepe scoret for det spanske hovedstadslaget. Etter pause la Cheryshev på til 4-1, noe som også ble sluttresultatet.

Nå reiser City-spillerne til Vietnam for å møte det viatnamesiske landslaget på My Dinh National Stadium i Hanoi, mandag kl. 15.00 norsk tid.

Citys lag: Hart, Sagna, Denayer, Humphreys, Kolarov (Clichy, 65) Toure (Zuculini, 65), Fernando, Delph (Navas, 21, Roberts, 81), Silva (Kelechi, 65), Sterling (Dzeko, 65), Nasri (Lopes, 65)

1 svar

  1. Jan Henning Andersen sier:

    Denne kampen var god læring for Denayer og Humhreys, fikk virkelig kjørt seg mot noen av verdens beste angripere. Ungguttene har virkelig fått prøvd seg i Australia og vist at det City er på rett vei med EDS satsingen sin.
    Jeg er mer bekymret for kvaliteten på backene våre Sagna og Kolarov. Sistnevnte opphever stadig offsidelinjen som settes, flere eksempler på dette både siste sesong og nå ved målet til Ronaldo. Dzeko så både tung og giddeløs ut, går nok mot exit for Edin dessverre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.