Pellegrini: –Sterling vil bli enda bedre

sterlinggoalRaheem Sterling brukte drøye to minutter på å score sitt første mål for City da han debuterte i treningskampen mot Roma i dag. Manuel Pellegrini sier nå at 20-åringen vil bli enda bedre.

«Han demonsterte hvorfor han er her», kunne Manuel Pellegrini fortelle etter kampen. «Han er en veldig ung spiller og han vil utvikle seg masse ved å spille sammen med Yaya Touré, David Silva og Kun Agüero. Jeg er veldig glad på hans vegne, og på lagets vegne for at vi har kjøpt ham. Gode spillere linker umiddelbart når de vet hvordan de skal spille. David (Silva) fant umiddelbart en god spiss som gjorde gode bevegelser. Vi har for øyeblikket komplette midtbanespillere, veldig tekniske spillere, og jeg tror vi vil dra nytte av dette. Jeg har stor tro på framtiden vi kommer til å ha som et lag.»

Citys chilenske manager kunne til Manchester Evening News etter kampen også fortelle på hvilken måte han har tenkt at Sterling skal passe inn i laget. «Han er en veldig ung spiller med framtiden foran seg. Han har hurtigheten som vi ikke hadde fra før, så det vil gi oss muligheten til å spille på en annen måte. Jeg er sikker på at han er den spilleren vi trenger i laget vårt, og det er grunnen til at vi kjøpte ham. Det er viktig for en spiss å score, spesielt så tidlig i kampen. Han spilte bare 45 minutter i dag og har bare trent sammen med laget vårt i et par dager, så jeg er veldig fornøyd med måten han spilte på i dag.
«

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.