Hiwula solgt til Huddersfield

HiwulaEDS-spiss Jordi Hiwula har skrevet under på en treårskontrakt med Huddersfield. Den lokale Manchester-gutten forlater dermed klubben han har fått gradene i, og skal til høsten i stedet spille Championship-fotball.

20 år gamle Jordi Hiwula har scoret en rekke mål på aldersbestemte nivåer for både City og England, og har vært en svært populær spiller i klubben. Forrige sesong var Hiwula utlånt til både Yeovil og Walsall, der oppholdet i sistnevnte klubb ble det klart mest vellykkede med 9 mål på 20 kamper. Hiwula fikk også i mars muligheten til å spille finale – mot Bristol City i Johnstone’s Paint Trophy (Football League Trophy) på Wembley foran 72 315 tilskuere. Dessverre for Hiwula og Walsall stakk Bristol City av med troféet etter å ha vunnet 2-0.

I stedet for mer spill i Walsall og League One blir det nå altså spill i Championship de neste årene på Hiwula, som privat er Manchester United-supporter. Huddersfield har sikret seg Hiwulas underskrift, og 20-åringen har altså underskrevet på en treårskontrakt. Det vites ikke sikkert hvor mye Huddersfield har betalt City for Hiwula, men summen er sannsynligvis ikke altfor høy. Nettsiden Transfermarkt oppgir £151 000.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.