City slo australsk søsterklubb

GettyImages-481179966City har startet sommerens pre-season-turné i Australia med to seirer. I dag ble City søsterklubb, Melbourne City, beseiret med 1-0.

Etter at Adelaide United ble slått 2-0 på onsdag i en treningskamp som gikk bak lukkede dører i Gold Coast (mål av Brandon Barker og Bruno Zuculini), var det i dag på tide å spille sommerens første treningskamp med publikum tilstede, på samme arena som på onsdag. Motstander var Melbourne City, Citys australske søsterklubb. En sen scoring av Samir Nasri sørget for at det ble seier også her.

Med fem minutter igjen å spille tok franskmannen et innlegg fra Jesus Navas ned på brystet, og sendte ballen høyt oppe i mål, utagbart for keeper. Målet betydde ikke spesielt mye med tanke på at dette var en treningskamp, men var like fullt vakkert. Samtidig kan scoringen fungere som en påminner om at Nasri kan bli en spiller å regne med i den kommende sesongen for City.

Tidligere i kampen hadde City flere gode sjanser til å score, for eksempel da Yaya Touré sendte et frispark avgårde i tverrliggeren, og Navas skjøt i stolpen. Brandon Barker og Manu Garcia imponerte, og det samme gjorde 16 år gamle Cameron Humphreys, som fikk være midtstopperpartner til Vincent Kompany.

Neste motstander for City er Roma, i den første av to kamper i International Champions Cup i Australia, der også Real Madrid er med. Kampen starter 11.45 førstkommende tirsdag og sendes direkte på Max i Norge.

Citys lag i dag mot Melbourne City: Caballero, Maffeo (Horsfield, 46), Kompany (C), Humphreys, Clichy, Fernando (Zuculini, 65), Toure (Evans, 88), Barker (Unal, 76), Navas, Nasri (Fofana, 88), Garcia (Pozo, 65)

1 svar

  1. Hadde junited stilt med en knapt 16 årig lokal gutt som midtstopper og Shrek scoret et mål som Nasri så ville TV2 Sporten hatt ekstra nyhetssending.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.