Sterling skrev under for fem år

imageRaheem Sterling er offisielt Manchester City-spiller. Manuel Pellegrini sier han har sikret seg en av verdens beste offensive spillere.

Endelig er Raheem Sterling offisielt Manchester City-spiller. 20-åringen underskrev i dag en femårskontrakt etter å ha gjennomført en medisinsk test. City betaler i første omgang Liverpool £44 millioner, en sum som kan øke til £49 millioner. Mediene vil ha det til at Sterlings ukelønn skal ligge på £200 000.

Spilleren, som både kan spille på kant, offensiv midtbane og spiss, setter seg nå på flyet til Australia der resten av Citys A-lagstropp er samlet, for å slutte seg til dem.

Manuel Pellegrini er strålende fornøyd med å ha sikret seg Sterlings underskrift. «Raheem Sterling er en av de beste offensive spillerne i verden, og jeg ser veldig fram til at han slutter seg til troppen i Australia senere i uka. Han er en ung spiller med enestående egenskaper, og jeg er sikker på at Manchester City-fans vil være veldig giret på å se ham i aksjon for laget.»

Sterling blir tidenes dyreste engelske fotballspiller, og verdens dyreste på under 21 år. Sterling skal være tildelt drakt nummer 7 i City, og dermed overta nummeret til James Milner, som gikk motsatt vei tidligere i sommer – fra City til Liverpool.

 

7 svar

 1. Håper Sterling kan være forskjellen på serieGULL og 2 Plass 😀

  • Chelsea er favoritter selvsagt men klarer City å unngå skader på Aguero,Silva,Toure og Komapany så tror jeg vi skal gi dere litt mer kamp denne gangen 😉

  • Per Arve Stenødegård sier:

   Eg mener att Chelsea hadde helt åpenbare svakheter som bare en fantastisk DM hva heter han igjen .-) klarte å kitte glimrende over.
   Noe sier meg att opptil flere topplag har større spisskompetanse denne sesongen til å utfordre disse noe svake punktene hos Chelsea.
   Men Mourinho vil vel adressere det noe før seriestart regner eg med.

 2. Anders Eriksen sier:

  Altfor dyrt, selvsagt, men vi får gi gutten en sjanse. Kan se han spille mer enn Samir. Sterling gir oss tilsvarende mer fart som frafaller med Nasri. Er ikke imponert over avslutningene hans, men han har mye å gå på, og har vist at han er bra med kvalitetsspillere rundt seg.

 3. Anders Eriksen sier:

  Håper virkelig ikke han får 200 000£ i uka!

 4. Ove K. Kjølstad sier:

  For det første: Det er for tidlig å spå utfallet av neste års PL. Alle lag vil handle mer. Vi har så vidt åpnet «shoppingvinduet».
  For det andre: Slutt å mase om pris. Prøv å tek dere hva det koster å utvikle spiller av det kaliberet. Hvor mange unge spillere må rekruteres? Hvor mange trenere mm må man ha? Hvor mange baner og hvor mange år trenger man….? Fotball skillet seg ut i prispolitikken med at prisen ofte er høyere på unge talenter enn eldre, erfarene spillere. Og tenk på de markedskontraktene som klubben kan få? De kan tenke butikk de som handler spillere i City også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.