Denayer signerte ny femårskontrakt

Jason-Denayer-500579Det er knyttet mye spenning til om Jason Denayer kan klare å spille seg inn på Citys førstelag. Nå har det belgiske stoppertalentet signert ny femårskontrakt med City.

Belgieren spilte forrige sesong for Celtic, der han var på utlån fra City og plukket opp en rekke priser. Blant annet ble Denayer kåret til årets unge spiller i Skottland, og i mars debuterte også stopperen for det belgiske landslaget da han kom inn som innbytter i en kamp mot Israel. I forrige måned fikk han sin første kamp fra start for Belgia i en vennskapskamp mot Frankrike, der Belgia vant 4-3. Denayer fikk mye skryt etter kampen, og med tanke på at Denayer nå spiller for landet som er ranket som nummer tre i verden, er det liten tvil om at 20-åringen har en lysende framtid foran seg.

En av dem som har stor tro på Denayer er Belgias landslagssjef, Marc Wilmots. «Jason er alltid rolig. Jeg har aldri sett ham nervøs, og han har massevis av selvtillit. Han har enormt potensial, og om han fortsetter å utvikle seg slik han har gjort til nå, kommer han til å bli verdensstjerne.»

Etter det svært vellykkede oppholdet i Celtic, som jo endte med både seriegull og ligacuptrofé, er Jason Denayer nå tilbake i City, og i dag kom altså den gledelige nyheten om at han har signert en ny femårskontrakt med City. Det binder ham til klubben fram til 2020, og belgieren setter seg nå på flyet til Australia for å slutte seg til resten av troppen som er samlet der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *