Fransk talent signerte for City

David-FaupalaJPGSommerens andre City-kjøp er det franske stortalentet David Faupala. 18-åringen kommer gratis fra Lens.

Angriperen som er født i Bully les Mines i Frankrike har signert en treårskontrakt med City, etter at kontrakten med Lens var gått ut og han dermed kunne gå på free transfer.

Faupala skal allerede i fjor ha ønsket å komme seg til England, men da Watford ønsket hans tjenester skal Lens ha takket nei, noe som gjorde at Faupala på sin side ikke ønsket å fornye kontrakten med Lens og i stedet bli værende ut den gjenværende tiden i den franske Ligue 2-klubben. Dermed kunne han nå gå gratis, men i stedet for en overgang til Watford, er det altså City som har sikret seg Faupalas tjenester.

Faupala har ikke debutert for Lens’ A-lag, og er nok i første omgang heller ikke tenkt en rolle på Citys A-lag. Om tanken er å la han få spille på City EDS den kommende sesongen, eller om planen er å låne han ut, vites ikke i skrivende øyeblikk.

Faupala er 183 cm, skal være god på hodet og ha et brukbart skudd. Han har landskamper for både Frankrikes U16-, U17- og U18-lag, og vil med tanke på sin unge alder selvsagt ha et stort potensiale til å utvikle seg videre i City.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.