Bryan skrev fireårskontrakt

Kean-Bryan-1MF3B9198Kean Bryan har forlenget kontrakten med City med fire nye år.

Unge Kean Bryan har skrevet under på en ny fireårskontrakt med City, noe som binder 18-åringen til City fram til sommeren 2019. Det er Bryan selv som melder dette på sin Twitter-profil.

Bryan har vært fast på City EDS denne sesongen, både i U21 Premier League og i UEFA Youth League, og er i tillegg kaptein for laget. Midtbanespilleren har også flere kamper for engelske aldersbestemte landslag, men kunne også ha spilt for Jamaica da han har slekt her. Bryan, som er født i Manchester, var tydelig svært fornøyd med å ha forlenget kontrakten og skriver i Twitter-meldingen: «Blessed with the opportunity to live my dream every day».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *