Fem av de av første sju City-kampene flyttet

GettyImages-474638018Fem av de første sju City-kampene i den kommende sesongs Premier League har fått nytt starttidspunkt på grunn av TV.

Serieåpningen borte mot West Bromwich blir mandagskamp, og spilles dermed mandag 10. august kl. 21.00 norsk tid. Storkampen mot Chelsea i andre serierunde blir flyttet til søndag (16. august kl. 17.00 norsk tid), og også kampen den påfølgende helga, borte mot Everton, blir søndagskamp (avspark 17.00, søndag 23. august).

I september blir hjemmekampen mot West Ham lørdag 19. september kveldskamp, og får avspark kl. 18.30. Den påfølgende helga blir bortekampen mot Tottenham formiddagskamp, og starter kl. 13.45, lørdag 26. september.

Det er alle tv-kampene som skal gå på Sky Sports og BT Sport i august og september som nå har blitt bestemt. Kamper fra og med oktober kan dermed bli flyttet på et senere tidspunkt, når neste liste over tv-kamper offentliggjøres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *