Ambrose signerte femårskontrakt

JS58211570Unge og meget lovende Thierry Ambrose har signert en ny femårskontrakt med City.

Franske Thierry Ambrose gjør som irske Jack Byrne gjorde for å få dager siden – forlenger sin kontrakt med City. Ambrose har forlenget avtalen med hele fem år, altså fram til sommeren 2020. «Delighted and proud to sign a new 5 year deal today with @MCFC» tvitret 18-åringen etter å ha signert kontrakten med de lyseblå.

Ambrose har vært to år i City-akademiet, etter å ha kommet fra Auxerre sommeren 2013. Forrige sommer signerte han en proffkontrakt med City, og gikk deretter rett inn på Patrick Vieiras Elite Development Squad-lag. I tillegg til å ha trent med A-laget, fikk han også lov å sitte på benken i en Premier League-kamp forrige sesong, men forble ubenyttet reserve i borteoppgjøret mot Crystal Palace.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.