Martin Samuelsen til West Ham

IMG_1382samuelsenNorske Martin Samuelsen forlater City-akademiet for å spille for West Ham.

Det var i 2010 at City sikret seg den gang 14 år gamle Martin Samuelsen fra Vard Haugesund, i konkurranse med blant andre Real Madrid, Chelsea, Liverpool og Schalke. Siden den gang har Samuelsen vært en del av City-akademiet og fått mange kamper på Citys U18-lag. Samtidig har han også representert Norge på aldersbestemte landslag.

En proffkontrakt med City ble det imidlertid ikke noe av, og Samuelsen har nå i stedet signert under en kontrakt med London-klubben West Ham som varer i to år i første omgang, med mulighet for forlengelse i ytterligere to år.

«De la frem det beste sportslige tilbudet. Alt virker rett da jeg var på besøk der i mars. De er flinke til å legge til rette individuelt og jeg tror jeg har en fremtid i London og West Ham», sier Samuelsen etter å ha signert for The Hammers.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *