Angelino på lån til New York City

angelinoCitys lovende unggutt, José Angel Tasende, bedre kjent som bare Angelino, går på lån til Citys søsterkubb, New York City.

18-åringen er spådd en lys framtid, og får nå altså muligheten til å prøve seg i amerikansk Major League Soccer når transfervinduet åpner 8. juli og spanjolen setter seg på flyet til New York. Angelino blir værende resten av den amerikanske sesongen i New York, sannsynligvis til i starten av desember.

«Jeg er veldig glad for muligheten Manchester City og New York City har gitt meg,» kunne Angelino forteller etter at overgangen ble gjort kjent. «Det er en stor mulighet for meg å få spille for New York, og jeg nesten ikke vente på å slutte meg til dem og de nye lagkameratene mine.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.