Yaya: –Blir definitivt i City

JS64455392Det har vært mange spekulasjoner rundt Yaya Tourés framtid i City, men ivorianeren sier nå selv at han definitivt kommer til å bli værende i klubben og at han planlegger å vinne flere troféer i lyseblå drakt.

Det er i et intervju med Manchester Evening News at Touré kan bekrefte dette. «Jeg blir definitivt. Fansen har ingenting å frykte. Målet mitt er å gjøre alt som står i min makt for å hjelpe laget til å forbedre seg, og jeg håper at med den erfaringen jeg har, samt nye spillere som kommer inn om et par uker, eller måneder, vil det bli et sterkt City vi vil se til neste sesong.»

Citys første mål er garantert å gjenvinne Premier League-pokalen og få Chelsea ned fra tronen, men Touré slår fast at det endelige målet er suksess i Europa. «Det er et av mine store mål, siden City har levd i skyggen av United så lenge. Noen ganger kommer fansen til United og sier at de likevel er bedre enn City, fordi de har vunnet Champions League. Det jeg ønsker å gjøre for fansen er å vinne Champions League, og jeg vil gjøre alt som står i min makt for å få det til.»

Yaya Touré har hatt en vanskelig sesong i City-drakta, og ikke prestert på det samme høye nivået som han gjorde forrige sesong. Nå håper han at han kan komme sterkere tilbake etter sommerhvilen. «Det var veldig mye fotball forrige sesong. Det var vanskelige øyeblikk, både psykisk og fysisk. Nå skal det bli godt å få hvilt litt sånn at dere neste sesong kan få sett meg i toppform.»

Yaya hinter også om at han kanskje blir værende i City etter at den nåværende kontrakten går ut om to år. «Sånn er fotball. Du får en kontrakt, men kanskje du likevel kan fortsette å være der og gjøre noe. Jeg tror dette er første klubb jeg har vært i der fansen over en lang periode har sunget navnet mitt. Jeg har venner her, folk rundt meg og fans som synger navnet mitt. Slike ting kan du ikke få for penger.»

Manchester Evening News kan også avsløre at Yaya umiddelbart etter sesongavslutningen mot Southampton skal ha hatt et møte med chairman Khaldoon Al Mubarak der han fikk beskjed om at City ikke kom til å selge ham denne sommeren. Han skal ha fått høre at han var uerstattelig for klubben, noe som dermed bør ende alle spekulasjoner om at 32-åringen skal gjenforenes med sin tidligere manager Roberto Mancini i Inter Milan, noe det har versert mange rykter om. Yayas egne uttalelser står også sterkt i kontrast til det den kontroversielle agenten hans, Dimitri Seluk, nylig uttalte om at det er 90 prosent sikkert at ivorianeren kommer til å forlate City i sommer.

Nå tyder altså alt på at det ikke blir noe av.

8 svar

 1. Får gi han en kake da 🙂

 2. Anders Eriksen sier:

  Ok, fint – da skal hvertfall jeg støtte han. Men please Pelle, la han slippe å spille 50+ kamper neste sesong.

 3. Håper jeg tar feil, men jeg tror det er dårlig nytt. Skal han fortsatt spille det afrikanske mesterskapet for Elfenbenkysten? Da er han borte midt i seongen som vanlig og kommer tilbake sliten og utladet. Skal vi ha en spiller som hever £220.000 hver eneste uke, men som må spares fordi han ikke orker å spille de fleste kampene? Nå er det kanskje ikke det mest vektige arrangementet med klubbens velstående eiere, men det er nok mer penger å tjene på å selge nå, enn det er neste sesong. Og en ting til.. agenten hans..

 4. Anders Eriksen sier:

  AFCON spilles kun annethvert år, altså ikke neste sesong. La oss håpe vi får lokket inn Pogba, så han kan lære av Yaya en sesong før han selv blir Top dog på midten. Ville i utgangspunktet cashe inn på Yaya selv, men når han først blir, får vi håpe han kan produsere noe i nærheten av forrige sesong. Men da må han brukes riktig!

 5. Yngve Deila sier:

  Blir han som i forrige sesong kan vi ikke klage på Yaya.Tiden vil vise.Synd om James Milner forsvinner, han kan fremdeles være nyttig for oss.Han er et arbeidsjern vil jeg si.

 6. John Cato Thorkildsen sier:

  Herlige nyheter!!
  Yaya er en av verdens beste midtbanespillere. Blir veldig spennende dersom han får en mer fremtredende rolle neste sesong, og vi evt kjøper Pogba feks

 7. Jan Havnen sier:

  En ting funker IKKE; En Yaya med defensive oppgaver mot Europas beste lag i ch. leage.

 8. Per Arve Stenødegård sier:

  Yaya er en glimrende spiller naturligvis og har noen forykende opptredener , men blir laget ett bedre lag over en hel sesong med å ha han i spillergruppa. THE ANSWER IS BLOWIN’ IN THE WIND

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.