Evans sikret seier i Toronto

Manchester City's George Evans (3rd right) celebrates a goal with teammates during a friendly match against Toronto FC at BMO Field, Toronto, Canada.EDS-spiller George Evans kom inn som innbytter og sikret seieren for City med et kanonskudd i Canada.

Premier League er kanskje ferdig, men City-spillerne har ikke tatt helt sommerferie ennå. Manuel Pellegrini har tatt med seg guttene sine på en post-season-tur til Canada og USA der Toronto var første motstander.

I en kamp som startet klokka ett i natt, norsk tid, ble unge George Evans den store helten da han kom inn som innbytter mot slutten av kampen og avgjorde det hele med et nydelig skudd i krysset, og dermed sikret City seieren 1-0.

Selv om Toronto er fra Canada spiller de i Major League Soccer i USA, og det var tydelig at det canadiske hjemmepublikummet satte pris på å få besøk av engelske Manchester City. Hele 23 000 mennesker møtte opp for å overvære treningskampen, og de fikk se et litt annerledes City fra start enn de som avsluttet sesongen hjemme mot Southampton på søndag. Bare tre av de spillerne var med fra start (Kolarov, Yaya og Silva), men flere av de andre kom inn som innbyttere i løpet av kampen.

Willy Caballero fikk for anledningen æren av å vokte Citys mål for kampen, men fikk lite å gjøre på. Vertenes Hamilton fikk riktignok en stor sjanse da han ble spilt gjennom, men skjøt utenfor. For City hadde Edin Dzeko, David Silva og Sergio Agüero gode muligheter til å score, men noe mål ble det altså ikke før 20 år gamle George Evans kom inn og i det 84. minutt fra 30 meter på nydelig vis satte ballen oppe i høyre kryss.

Minuttet før hadde hjemmelagets Manu Aparicio en kjempemulighet til å score, men skjøt på innsiden av stolpen. Også på overtid fikk Torontos Dike en alle tiders mulighet til score, men alt i alt var det fortjent at det var City som vant kampen.

City tar nå turen sørover til Houston for å spille den andre av to treningskamper i denne post-season-turen, bare et døgn etter kampen mot Toronto.

Laget mot Toronto: Caballero, Sagna (Ntcham 63), Kolarov (Zabaleta 46), Boyata (Celina 88), Kompany (Demichelis 46), Toure, Silva (Garcia 86), Navas (Maffeo 63), Fofana (Evans 76), Bony (Aguero 46), Dzeko (Pozo 63)

Ubenyttede reserver: Hart, Barker, Mangala

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.