Scott Sinclair enig med Villa

JS42119874Scott Sinclair skal være enig med Aston Villa om en fireårskontrakt og dermed avslutte sitt forhold til City.

26-åringen ble aldri noen suksess på Eastlands, og har de siste månedene vært på lån i Aston Villa der han så langt har 11 opptredener og 3 mål. Aston Villa, som nå har berget plassen i Premier League, ønsker altså ha med Sinclair videre på laget, og har tilbudt ham en fireårskontrakt, noe Sinclair har takket ja til.

«Vi har hatt en fantastisk avslutning på sesongen, og nå ser jeg bare fram til neste sesong» kunne Sinclair fortelle etter å ha undertegnet. «Det er også flott for meg og familien at vi får sjansen til å slå oss til ro her. Det er viktig for fotballspillere å ha stabilitet, noe jeg tror vil hjelpe meg til å prestere bedre og hjelpe klubben i årene som kommer».

Stabilitet fikk Sinclair ikke i City, der det ble langt mellom hver gang han fikk noen få minutter på banen som innbytter på slutten. Det var i slutten av august 2012 at Sinclair, som ble regnet som en meget lovende Swansea-spiller ble hentet fra den walisiske klubben. Etter en meget skuffende sesong i City-drakta med få opptredener og lite spilletid, ble vingen lånt ut til West Bromwich i den følgende sesongen, men også der ble det lite spilletid og for det meste spill på reservelaget. Nå prøver altså Sinclair lykken på nytt, denne gangen i Aston Villa, der oppholdet så langt har vært langt mer vellykket enn i City.

Det er uvisst hvor mye Aston Villa har betalt City for Sinclair, men nettsiden Transfermarkt oppgir en overgangssum på £3 millioner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *