Agüero månedens City-spiller i april

JS51692374Sergio Agüero er kåret til Etihad Player of the Month for april. I tillegg nærmer han seg toppscorertittelen og vil da tildeles Premier League Golden Boot.

Sergio Agüero er kåret til månedens City-spiller i april etter å ha scoret fire mål, blant annet to mot byrival Manchester United. «Kun» er tilbake i storform, og vil etter alle solemerker avslutte sesongen med å bli Premier Leagues toppscorer. 25 mål står argentineren med for øyeblikket før sesongens siste serierunde sparkes i gang, fem mål foran Tottenhams Harry Kane. Om ikke Kane scorer seks mål til helga og Agüero ingen, vil Citys stjernespiss dermed motta Premier League Golden Boot, som synlig bevis på at han er sesongens mestscorende spiller i den øverste divisjonen i England.

Spørsmål har blitt stilt til hvorfor ikke toppscoreren engang var med på laget da PFA Team of the Year ble annonsert, mens for eksempel Harry Kane der hadde blitt funnet verdig en plass. Dette er fjerde år på rad at Agüero ikke har blitt valgt ut på dette fiktive laget, der spillerne i Premier League selv har stemt fram hvem de mener har vært de beste i årets Premier League-sesong. Da Agüero ikke engang var med på laget, ble han naturligvis heller ikke PFA Player of the Year (den prisen gikk til Eden Hazard).

Agüero har fortsatt likevel sjansen til å bli PFA Fans Player of the Year, der det i stedet for spillerne er fansen som bestemmer hvem som vinner. Fansen hadde i utgangspunktet ti valgmuligheter, og etter at første utslagsrunde er over og de ti spillerne har blitt redusert til fem, er «Kun» Agüero fortsatt med i kampen. Legg inn din stemme ved å klikke her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.