Tap i Youth Cup-finale

WEB-ANGELINO-IN-ACTION-A19U4066Citys unggutter tok sølv i FA Youth Cup, etter å ha tapt det doble finaleoppgjøret mot Chelsea.

City hadde et meget vanskelig utgangspunkt foran returoppgjøret mot Chelsea i London etter å ha tapt den første kampen i det doble oppgjøret med 1-3 hjemme i Manchester. I går kveld ble returoppgjøret spilt på Stamford Bridge i London, og Jason Wilcoxs mannskap kjempet godt også i den kampen.

City skulle også ta ledelsen etter bare fem minutter spilt, takket være et tidlig mål av nigerianske Kelechi Iheanacho, som styrte et lavt innlegg fra Aaron Nemane i mål. Bare et kvarter senere det imidlertid bli balanse i regnskapet, og da Chelsea også scoret i åpningsminuttet i andre omgang, skulle oppgaven vise seg å bli for vanskelig for City. Med 2-1-seier i London og 5-2 sammenlagt er det Chelsea som er årets mestere i FA Youth Cup, en turnering City vant sist i 2008 (også den gang var motstander Chelsea, men da var det City som sammenlagt vant 4-2).

Selv om det bare ble sølvmedaljer å inkassere for City U18 denne gang har likevel de unge lyseblå all mulig grunn til å være stolt over den innsatsen som har blitt lagt ned i årets turnering, og det er liten tvil om at det spirer og gror i City-akademiet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *