Vanskelig utgangspunkt for U18

WEB-AARON-MID-AIR-A19U9308City U18 får et vanskelig utgangspunkt før returoppgjøret mot Chelsea i finalen av FA Youth Cup om en uke, etter at de unge lyseblå tapte 1-3 hjemme på City Academy Stadium i går.

Tammy Abraham ga bortelaget fra London ledelsen etter bare sju minutter spilt, men City svarte raskt. Bare to minutter etter hadde City utlignet, takket være Isaac Buckley som fikk æren av å sette ballen i mål etter glimrende forarbeid av Brandon Barker.

I mål for City sto norske Kjetil Haug, som gjorde det godt etter 20 minutter da han fikk avverget et forsøk etter en corner. Returen kunne han likevel ikke gjøre så mye med, og dermed var Chelsea igjen i tet.

City presset i deler av kampen og hadde gode muligheter til å utligne igjen, noe som gjorde det ekstra bittert at det var Chelsea som få minutter før full tid skulle få sin tredje scoring for kvelden. Dermed 1-3, noe som gjør at City har et vanskelig, men ikke umulig, utgangspunkt før returoppgjøret om en uke i London.

Kampfakta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.