Joe Hart: – Vi synes ikke synd på oss selv

ad_116403401Den engelske landslagskeeperen er overbevist om at Manchester City vil gi alt i søndagens derby mot Manchester United.

Samtidig som Manchester City kan bli det første laget som slår Manchester United i fem strake kamper så kan Joe Hart ta sin femte seier på Old Trafford. Sisteskansen var med på å vinne i 2008, 2011, 2013 i tillegg til seieren forrige sesong. I et intervju med Citys offisielle hjemmeside før kampen kunne engelskmannen fortelle at han ikke liker praten om at City ikke har fortjent å tape de siste kampene. Likevel er han også enig med de som mener at de lyseblå har spilt godt. «Det blir feil å si at vi ikke fortjener å tape. At Burnley slo oss var bare rett og rimelig, og det samme gjelder kampene mot Liverpool og Crystal Palace», slår 27-åringen fast. «Samtidig så har vi ikke spilt så veldig dårlig, men ting har bare definitivt ikke gått vår vei».

Manchester United har denne sesongen vært ligaens beste hjemmelag og scorer i snitt litt over to mål hver gang de går ut på Old Trafford. Bare Arsenal scorer flere mål på eget gress. På hjemmebane har Louis van Gaals mannskap vunnet alle kampene siden tapet for Southampton i januar og står med 13-1-2 på 16 hjemmekamper. De tallene tilsier at Joe Hart må vise seg fra sin beste side hvis Manchester City ønsker å gi seg selv en fordel i kampen om topp fire-plasseringene. Selv ønsker Joe Hart å vri strålekasteren bort fra seg selv og heller skryte av de syngende supporterne som reiser rundt og er med på alle bortekamper. «Uansett om vi spiller i Moskva eller i Stretford så hører vi alltid våre supportere. Det er fantastisk å vite at vi har den supporten. Derfor betyr dette derbyet mye for oss, og hvis vi gjør vårt beste i morgen er jeg helt sikker på at vi skal kunne gi fansen mye å synge om».

5 svar

 1. frontyer sier:

  Fantastisk seier av United. Vellfortjent og utklassering!

 2. John Cato Thorkildsen sier:

  Manure!

 3. Jan Tore sier:

  «Den engelske landslagskeeperen er overbevist om at Manchester City vil gi alt i søndagens derby mot Manchester United». Ja så feil kan ein ta Joe Hart. Det Yaya Toure gjør med klubben og supporterene er ein skam. Dette handler ikkje om form eller ikkje i form. Fyren er totalt uinteressert. Det lyser en lang veg.

 4. Øystein Wolf sier:

  Få Yaya av gårde fortest mulig for mest mulig penger! Gjerne i bytte med Pogba eller noe.
  Makan til variabel fotballspiller skal man lete lenge etter. Genial på sitt beste (sjeldnere og sjeldnere).
  Og hva faen skjer med dødballene?? Elendige cornere som ikke skremmer noen.
  *sukk*
  Det må virkelig renskes i stallen skal det kjempes om gull neste år.
  Nå er jeg bare glad vi får CL…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.