Lampard: – Vi kan ikke storme i angrep

lampard-manCity-540453Han var en del av det laget som spilte seg til finalen i Champions League på bekostning av FC Barcelona i 2011/12-sesongen. Nå ønsker Frank Lampard å være med på en ny bragd på Nou Camp.

Mange husker nok 2-2 kampen mellom Barcelona og Chelsea i 2012 hvor termen «parkere bussen» virkelig ble etablert. Frank Lampard spilte hele kampen for London-laget som greide å holde Barcelona-angrepene unna, og engelskmannen hadde blant annet den avgjørende målgivende pasningen til Ramires’ scoring. Selv om Chelsea da hadde et bedre utgangspunkt før kampen enn det Manchester City har nå så mener Lampard at det ikke er noen ulempe for de lyseblå at de er avskrevne før onsdagens oppgjør. «Hadde det blitt 3-1 eller 4-1 til Barcelona i den første kampen hadde det vært en annen sak. Selvfølgelig er de favoritter, men vi har kvaliteten til å snu dette oppgjøret til vår fordel».

Med 106 kamper i Champions League har Frank Lampard massiv erfaring fra viktige kamper i Europa og engelskmannen mener at City i morgen kveld ikke kan være opptatt av hvor mange mål de må score. «Begynner vi å tenke på mål så blir vi fort desperate. Jeg tror ikke nøkkelen til avansement ligger i å kaste alle i angrep fra første minutt i morgen», understreker 36-åringen. «Spiller vi så bra som vi vet at vi kan så har vi en sjanse. Vi må forsvare oss veldig godt og være nøyaktige i angrep, så kommer forhåpentligvis målene som en konsekvens det.»

Frank Lampard som spilte sin 600. kamp i den øverste engelske divisjonen mot Burnley i helgen kan fort få en nøkkelrolle som innbytter for Manuel Pellegrini mot FC Barcelona på Camp Nou onsdag kveld. Syv mål har det blitt for engelskmannen i City-trøya denne sesongen, og den målfarlige midtbanespilleren kan i morgen fort dra nytte av sin erfaring fra å slå ut katalanerne på sin egen hjemmebane.

4 svar

 1. Okkarau sier:

  Time vill show:)

 2. John Cato Thorkildsen sier:

  ja hva skal man si etter 1 omg. City sliter med Messi. Han er helt enorm! Skjønner ikke hvorfor Kolarov spiller når vi har en mini på topp? Dzeko burde helt klart startet da.
  Sagna synes jeg har vært strålende, tatt i betraktning at han ikke har fått særlig mange sjanser i år. Fernandinho og Silva jobber bra. Nasri forferdelig svak.
  Hvorfor spiller ikke Mangala mer??? Han må jo snart få sjansen fremfor en treg og gammel Demichelis.
  Synes vi gjør en brukbar 1 omg, blir litt overspilt og er litt heldige (to stangskudd).
  Dårlig dømming preger kampen. Favoriserer Barcelona til de grader og kortene til City er latterlige (utenom Nasri sitt, det var helt korrekt).

  PS!
  Skryt til Telemost!!!!!!! 150 kr for 3 mnd med glimrende stream! Viser City stort sett alltid. Bulgarsk tv vel å merke 🙂 (Snakker Bulgarsk og hjelper gjerne dersom du trenger litt veiledning til registreringen, send PM)

 3. John Cato Thorkildsen sier:

  For en nydelig 2 omg!! Såklart får Barca noen kjempesjanser fordi vi må frem, men er virkelig stolt av den omgangen!
  Navas et virkelig friskt pust og Kompany, Sagna, Fernandinho og selvsagt kampens konge Joe Hart imponerte med solid spill.
  At Aguero skulle bomme på straffen var jo bare så.. ja hva skal man si? typisk? Vel, da var CL over for denne gang.
  Er bare trist nå…….

 4. Lars sier:

  Skryt til Hart, Fernandinho og Navas! Bunn karakter til Kolarov, Kompany og Milner.. De var direkte forferdelig idag. Utrolig at det var Sagna som måtte ta ansvaret for forsvaret idag, forventet at Kompany kansje skulle bevise at han ikke skal slite benk. Han klarte å bevise at det skal han! Nei inn med Mangala og Boyata!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.