City ute av UEFA Youth League

2223253_w2City er ute av UEFA Youth League etter å ha tapt 1-2 for Roma på bortebane i kvartfinalen av UEFAs ungdomsturnering i kveld.

City var i samme gruppe som Roma i gruppespillet og slo italienerne da begge ganger – både hjemme i Manchester i Roma og på bortebane, og Patrick Vieiras gutter var dermed klare favoritter foran kvartfinaleoppgjøret i UEFA Youth League da de to lagene skulle møtes igjen. I stedet skulle det ende med tap og to røde kort, samt en svært irritert Patrick Vieira på sidelinja.

Begge lag hadde sjansen til å ta ledelsen i den første omgangen, men det sto 0-0 da lagene gikk til pause. Etter en snau time spilt skulle City bli redusert til ti mann da Kean Bryan fikk se sitt andre gule kort etter å ha sendt en Roma i driv framover i bakken. Fellingen var unødvendig, spesielt med tanke på at situasjonen skjedde på midtbanen.

Like etter utvisningen skulle hjemmelaget ta ledelsen. Svakt forsvarsspill gjorde det mulig for Vestenicky å sette ballen i mål fra kort hold etter et innlegg fra kant med mange spillere inne i boksen.

Dermed var City tvunget framover på banen med en spiller mindre, og situasjonen skulle definitivt ikke bli noe bedre da også Jack Byrne i det 83. minutt fikk sitt andre gule kort. Også dette kortet virket totalt unødvendig, og en rasende Byrne sparket til alt han kom over på vei inn i garderoben.

Og akkurat som etter den første utvisningen skulle Roma score like etterpå, denne gangen på et fantastisk langskudd av Pellegrini – som selvsagt ikke er Manuel Pellegrini som har blitt flere tiår yngre og begynt å spille fotball for Roma, men italienske Lorenzo Pellegrini. Skuddet havnet helt oppe i vinkelen, utagbart for Angus Gunn.

Med 0-2 og ni spillere på banen og bare få minutter igjen å spille virket situasjonen ganske kjørt, men så skulle det likevel dukke opp et håp da Roma fikk en spiller utvist like før normal spilletid var ute etter en holding inne i feltet da en City-spiller var på vei gjennom. Dermed rødt kort og straffe til City, som Thierry Ambrose satte sikkert i mål.

Det ble lagt til hele seks minutter, og det ble spilt enda litt lenger etter en merkelig situasjon da det hørtes ut som om dommeren blåste av kampen. Det kan imidlertid ikke ha vært han som blåste, for han mente at kampen ikke var slutt likevel, og dermed fortsatte dramatikken enda en stund. Citys ni spillere greide imidlertid ikke å få ballen i mål i løpet av overtiden, og dermed ble det Roma som vant kampen 2-1 og går videre til semifinalen av UEFA Youth League.

Se kampfakta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.