Supportercup og årets supporter

unnamedSupporterunionen informerer om supportercupen 2015, samtidig som årets supporter skal kåres.

Gruppene til den årlige supportercupen der norske supportere av engelske fotballag deltar er klar. Turneringen blir i år arrangert på Nordre Åsen (Skeid) i Oslo lørdag 6. juni. Vi i Manchester Citys skandinaviske supporterklubb stiller selvsagt med et lag, og er interessert i å komme i kontakt med gode spillere (som er med i supporterklubben). Ta kontakt med Tor Sønsteby: soensteb@online.no

Det er til sammen ti puljer i det innledende gruppespillet, og Manchester City har havnet i gruppe F, sammen med Ipswich 1, Burnley og Leeds 2. Et helt nytt lag i år i turneringen er Guernsey, som er TV 2 der kjente profiler er med og spiller.

Supporterunionen for britisk fotball informerer også om deres årlige kåring av årets supporter:

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer alle medlemsklubbene og deres medlemmer til å sende sin innstilling av kandidat til Årets Supporter 2014/15.

Denne kåringen er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin store interesse for britisk fotball og for sin kjære fotballklubb på balløya. Vi ønsker at du/dere skriver en utfyllende og god innstilling om hvorfor dere mener deres kandidat bør bli Årets Supporter. Komitéen vil legge vekt på supporteren som bidrar sterkt for sin supporterklubb/vennekrets, dvs. en ildsjel som med sin kunnskap og innsats skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige. Vi ønsker også å premiere supporteren som utfører individuelle handlinger som imponerer. Kanskje er personen en groundhopper på balløya og/eller en samler av diverse fotballeffekter som er helt enestående. Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball på, og vi ser fram til å lese om din/deres kandidat. Denne ærefulle kåringen har SBF arrangert siden 1989/90 sesongen.

Kåringen og utmerkelsen av Årets Supporter vil bli presentert under TV 2 Barclays Premier League HD sine sendinger den siste helgen i april. Dette vil bli en spesialsending hvor TV2 flytter ut fra sitt faste studio i Bergen og til spesielt egnede lokaler i Haugesund. Tre finalister vil bli presentert en uke i forkant av dette.

Årets jury består av: Øyvind Alsaker (TV2), Anders Christensen (SBF) og Ray Tørnkvist (SBF)

Send deres innstilling av kandidat til: anders@supporterunionen.no. Det er viktig at dere i innstillingen også legger ved et bilde av kandidaten. 

Frist for innsending: Søndag 12. april. Årets jury ser fram til å høre fra deg/dere, la oss bli imponert av deres kandidat.

Med vennlig hilsen
Anders Christensen, juryleder SBF

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.