Pellegrini: – Veldig uheldige

265312C400000578-0-image-a-144_1426288200829Manuel Pellegrini var svært skuffet etter lørdagens tap mot Burnley, og innrømmer nå at det kan bli vanskelig å vinne Premier League. Likevel bedyrer chileneren at City ikke skal gi opp og vil fortsette å kjempe.

Pellegrini forteller Citys offisielle nettside at det fortsatt eksisterer en sjanse for å vinne serien, men tapet mot Burnley gjør det mye vanskeligere. «Vi må skape flere sjanser enn vi gjør og finne mer rom i og rundt forsvaret til motstanderne. Dette var en veldig viktig kamp for oss, og det samme gjelder resten av kampene denne sesongen, så vi er veldig skuffet nå.»

«Problemet er at vi for tida ikke vinner de kampene vi vanligvis gjør, spesielt ikke mot lag som det er forventet at vi skal slå, på grunn av at vi ikke scorer mål. Jeg føler meg sikker på at alle spillerne gir alt de har, så nå må vi bare stole på det spillet vi forsøker å få til og at vi snart spiller slik vi vanligvis spiller igjen.»

I et intervju med Skysports etter kampen forteller Pellegrini at han mener City spilte helt normalt mot Burnley. «Vi spilte ikke dårlig. Vi spilte kanskje litt flatt, men vi prøvde å skape flere sjanser og mer rom. Men vi hadde tre eller fire sjanser til å score, mens de bare hadde ett skudd på mål og scoret et nydelig mål. Vi var veldig uheldige.»

Når det gjelder straffesparket Pablo Zabaleta sannsynligvis skulle hatt på overtid av kampen, forteller Pellegrini at han ikke har noen sterk mening om det. «Kanskje det var straffe, men det vil jeg ikke snakke om, for jeg syns ikke det var det viktigste i denne kampen.»

10 svar

  1. Trond sier:

    Og ikke minst David Sommeil med sitt rykk oppover høyresiden

Legg igjen en kommentar