Demichelis forlenger

demichelis smileMartin Demichelis har forlenget kontrakten med Manchester City med ytterligere ett år.

34-åringen fra Argentina er inne i sin andre sesong med City, og det er nå altså klart at stopperen får minst tre sesonger i lyseblå drakt, og kanskje enda mer om kontrakten forlenges ytterligere.

Demichelis fortalte Citys offisielle nettside etter å ha signert på den nye kontrakten at han var stolt og glad over å ha forlenget avtalen. «Manchester City er en klubb med mye ambisjon, og vi ønsker å vokse for hvert år. Den beste følelsen du kan ha som spiller er å løfte et trofé. Jeg ønsker å si at jeg vil kjempe for denne klubben og for lagkameratene mine helt til kontrakten løper ut. Jeg vil kjempe for å vinne titler.»

«Jeg hadde gleden av å bo i Tyskland i mange år, så å tilpasse meg livet i England var ikke vanskelig. Kona mi og sønnen min er veldig tilfredse her. Vi jobber med å forbedre engelsken vår, og det er noe som er bra for framtida vår. For øyeblikket er jeg glad for å spille uke for uke, for du vet aldri hva som skjer i framtida.»

2 svar

  1. Brynjulv Eika sier:

    Vår beste midtstopper, by a mile (desverre).

    • Jan Tore Slinde sier:

      Heilt rett og forlenge med 1 år på Demi. Han veit det kanskje ikkje blir så mykje speletid, men han er viktig med sin rutine. Og i år har han vært vår beste stopper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.