Nastasic’ overgang blir permanent

465798856Matija Nastasics låneopphold i tyske Schalke har blitt til en permanent overgang. Serberen har undertegnet på en fireårskontrakt.

21 år gamle Nastasic ble hentet til City på deadline day høsten 2012 til City fra italienske Fiorentina, og så lenge ut til å ha en lovende framtid foran seg i den lyseblå City-drakta. Skadeopphold sørget imidlertid for at det ble færre og færre opptredener på midtstopperen, som mange spådde kom til å bli Vincent Kompanys faste stopperpartner i årene som kommer. Forrige sesong ble det bare 13 kamper i serien på serberen, og før han ble lånt ut til Schalke i januar var Nastasic’ eneste kamp denne sesongen et innhopp i Community Shield.

I januarvinduet kom Schalke på banen på hentet Nastasic på lån, men nå har altså laget som ligger på femteplass i tysk Bundesliga bestemt seg for å utløse en klausul i kontrakten mellom klubbene som gjør at overgangen blir gjort permanent. Nastasic har allerede fått ti kamper for Roberto Di Matteos lag, og spilte for eksempel hele kampen i går kveld da Schalke imponerte ved å slå Real Madrid på bortebane i Champions League.

Nastasic har undertegnet en fireårskontrakt, men det er foreløpig uklart hvor mye det tyske laget betaler City for å gi slipp på serberen.

5 svar

 1. Haldor Melby på Facebook sier:

  NEI! 🙁

 2. Svein Knudsen sier:

  Hvorfor i all verden skal de selge en så ung og lovende spiller. Greit at han har vært mye skadet, men hvem har ikke vært det i City de siste årene. Og spesielt etter hva vi har sett av Mangala så langt, samt formen til Kompany.

 3. Ketil Jonassen sier:

  Har spilt alle kampene for Schalke så han kan umulig ha vært alvorlig skadet. Dette er nok en spiller vi om noen år vil se i større klubber. Ung og lovende er ikke noe for City. Bedre å bruke noen millioner på spillere som er overpriset og overvurderte.

 4. Helt OK! Spilte med høy risiko i City og laget veldig ofte unødvendige frispark utenfor egen 16-meter. Mangala trenger en sesong på å tilpasse seg Premier League, og er ikke så dårlig som mange vil ha det til.

  • Per Arve Stenødegård sier:

   Vi får iallefall inderlig håpe att dette er fasiten. Att han har det som skal til er det nok ingen tvil om , men får Pelle ham til å fungere opptimalt inn i sitt lagmaskineri. Det er jo det som vil være avgjørende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.